.

Pri nakupu v spletni cvetličarni na naslovu www.cvetlicarnica.si uporabnik sprejme določene pogoje poslovanja. Ti pogoji so navedeni v nadaljevanju teksta, z njimi pa želimo uporabniku nuditi celovito in varnoizkušnjo.

Z uporabo spletne strani uporabnik sprejema in soglaša z vsemi določbami teh pogojev sodelovanja. Ponudni si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani!

NAČINI PLAČILA

Spletna trgovina Cvetličarnica.si omogoča naslednje načine plačila:

  • ob osebnem prevzemu na lokaciji cvetličarne z gotovino ali kreditno kartico
  • plačilo s PayPal plačilnim sistemom
  • plačilo ob spletnem nakupu s kreditno kartico
  • plačilo s plačilnim nalogom na podlagi izdanega računa ponudnika; račun prejmete po e-pošti, plačilo pa lahko izvedete preko spletne banke oz. katerihkoli poštnih ali bančnih enotah

S prejemom potrditvene e-pošte je naročilo uspešno opravljeno.

CENE

Vse cene na spletni strani so v evrih in že vsebujejo DDV. Strošek dostave je naveden v zadnjem koraku zaključka naročila, ko vnesete naslov dostave, na podlagi lokacije pa se izračuna končni strošek.

DOSTAVA

Dostava šopkov

Naročilo šopkov za dostavo mora biti izvedeno vsaj en dan pred željenim dnevom dostave do 12. ure. Dostava ob nakupu nad 30€ je na območju Mestne občine Ljubljana ter radiusu 30km okoli Ljubljane BREZPLAČNA. Strošek dostave šopkov izven območja osrednje Slovenije pa znaša 10 EUR.

Dostava žalnega cvetja

Naročilo žalnega cvetja (venci, ikebane, sveče) mora biti izvedeno vsaj 2 dni pred željenim datumom dostave, do 12. ure. Dostava za vse izdelke je na območju Mestne občine Ljubljana ter radiusu 30km okoli Ljubljane BREZPLAČNA. Stroški dostave izven območja osrednje Slovenije znašajo 10 EUR za vsakih 50km razdalje iz Ljubljane do lokacije dostave.

V primeru odsotnosti osebe, ki naj bi prejela/prevzela naročene izdelke, so morebitni ponovni stroški dostave breme kupca. V primeru neuspele dostave zaradi napačno posredovanih podatkov naročnika je možen osebni prevzem na lokaciji cvetličarne.

GARANCIJA IN REKLAMACIJE

Spletna trgovina Cvetličarnica.si za svoje izdelke uporablja le najkvalitetnejše materiale. Izdelki lahko zaradi specifike dobavljivosti rezanega cvetja odstopajo od tistih na sliki, bo pa končni izdelek v vsakem primeru v enakih barvnih odtenkih ter v enakem cenovnem rangu. 

V primeru, da prejmete poškodovan ali popolnoma drugačen izdelek, kot je predstavljeno na spletni strani, ga lahko v roku 24 ur od dostave vrnete na naslov Cvetličarna Ivanka, Stranska pot I 1A, Grosuplje. Kupec je v tem primeru upravičen do povračila stroškov.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Vse zbrane osebne podatke bomo uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila ter ostalo morebiti potrebno komunikacijo. Spletna cvetličarna Cvetličarnica.si uporabalja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil in plačil.

AVTORSKE PRAVICE

Cvetličarnica.si z vsemi podatki, slikami artiklov in grafiko na spletni strani je zaščitena z Zakonom o avtorskih pravicah. Avtorske pravice ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovne znamke in logotipi priznanih podjetij so v njihovi lasti.

PRITOŽBE IN SPORI

Morebitni spori se rešujejo sporazumno. Če do sporazumnega dogovora ne pride, se spori rešujejo na pristojnem sodišču v Ljubljani.